Sandra Bullock si bo vzela igralski premor

Magazin 21. Mar 202213:15 0 komentarjev
Sandra Bullock
Profimedia

Sandra Bullock si bo vzela premor, saj se želi posvetiti družini.

V nedavnem intervjuju za Entertainment Tonight je 57-letna igralka povedala, da si bo po premieri svojega najnovejšega filma The Lost City privoščila odmor in čim več kakovostnega časa preživela s svojima otrokoma – sinom Louisom in hčerko Lailo. “Trenutno moram biti tam, kjer bom najbolj srečna. Ko sem v službi, se ji popolnoma posvetim, to pomeni, da delam 24/7, zdaj pa si močno želim biti z družino. Niti sama še ne vem, koliko časa bo minilo, preden se vrnem.”

Njeni oboževalci so bili nad novico razočarani, vendar so razumeli njeno željo, da bi več časa preživela z bližnjimi, pomirilo pa jih je tudi dejstvo, da je zvezdnica poudarila, da ta premor zagotovo ne pomeni konca njene kariere in da se bo nekega dne zagotovo vrnila v igralske vode.

Sandra je o materinstvu sicer spregovorila večkrat. “Sem mama, ko me ni, me pogrešajo, ko sem prisotna, pa sem sitna.” Na vprašanje, ali njeni otroci mislijo, da je kul, je brez oklevanja odgovorila: “Ne, razen če domov prinesem kakšno poslastico. Sinoči sem prišla domov s krofi. V tistem trenutku sem bila tako neverjetno kul! Na svoja otroka ne bi mogla biti bolj ponosna – tako, kot je verjetno vsaka mama.”

V najnovejšem filmu se je postavila ob bok Channingu Tatumu in Bradu Pittu, v filmu pa je zablestel tudi Daniel Radcliffe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!