Se še spomnite Brandona iz Beverly Hillsa? Poglejte, kako je videti danes

Magazin 14. Apr 202411:01 1 komentar
Shannen Doherty
Foto: PROFIMEDIA

Jason Priestley, ki je v seriji Beverly Hills, 90210 igral Brandona Walsha, se je po dolgem času pojavil v javnosti in pritegnil veliko pozornosti.

Serija Beverly Hills, 90210 je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja prava televizijska senzacija, ki je oblikovala popkulturo in postavila nova pravila v svetu mladinskih dram. Med ikoničnimi liki, ki so zaznamovali to obdobje, je bil tudi Brandon Walsh, ki ga je upodobil igralec Jason Priestley.

Kanadski igralec je v uspešni seriji nastopal deset let, z igralsko kariero pa je nadaljeval tudi po njenem zaključku leta 2010, vendar mu nikoli ni uspelo preseči uspeha, ki ga je dosegel v mladinski seriji.

Zdaj pa se je po dolgem času pojavil v javnosti. Na dogodku Cannes Series Pink Carpet, ki se odvija v sklopu uglednega filmskega festivala, je danes 54-letni Priestley nasmejan in dobre volje poziral fotografom, piše Index.hr.

Jason Priestley Jason Priestley
Foto: PROFIMEDIA
Jason Priestley Jason Priestley
Foto: PROFIMEDIA
Jason Priestley Jason Priestley
Foto: PROFIMEDIA
Jason Priestley Jason Priestley
Foto: PROFIMEDIA

Mnogi oboževalci so opazili, da se igralec skozi leta ni veliko spremenil. Mimogrede, igralec je z vlogo Brandona osvojil dve nominaciji za zlati globus, v seriji pa ni bil samo igralec, ampak je režiral tudi 15 epizod.

Burno življenje

V devetdesetih je Priestley pritegnil pozornost javnosti s svojim burnim zasebnim življenjem. Leta 1998 je s svojim porschejem trčil v telefonski steber v Hollywoodu in bil aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

A ga to ni ustavilo pri tem, da bi še naprej hodil na avtomobilske dirke, na katerih je sodeloval tudi sam. Leta 2002 je med treningom pred avtomobilistično dirko na dikališču v Kentuckyju v enem od ovinkov izgubil oblast nad vozilom in s hitrostjo 290 kilometrov na uro trčil v ogrado dirkališča. Igralec je utrpel hude poškodbe hrbtenice, noge, očesa in nosu, zaradi česar so ga morali večkrat operirati, a si je precej hitro opomogel.

Priestley je tudi družinski človek, od leta 2005 je poročen z vizažistko Naomi Lowde-Priestley, s katero ima dva otroka, 16-letno hčer Avo in 14-letnega sina Dashiella. Družina je zanj na prvem mestu, kar pogosto poudarja v intervjujih.

Jason Priestley z ženo
Foto: Instagram/Jason Priestley

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje