Severina v čustvenem posnetku pokazala, kaj jo je ganilo do solz (VIDEO)

Magazin 13. Dec 202209:56 0 komentarjev
Severina
Instagram: SEVERINA

Pevka Severina je pred dnevi izdala novo pesem, pri kateri je sodelovala z deklicami iz otroškega pevskega zbora. Utrinke iz glasbenega studia je delila tudi na Instagramu, v kratkem posnetku pa je videti ganjeno glasbenico, ki ob petju pomenljivega verza potoči solze.

Pevka dalmatinskih korenin Severina je pred dnevi izdala pesem z naslovom Vjerujem u boga, ki jo je napisal bosanski pevec Dino Merlin. Pri njej je sodelovala z otroškim pevskim zborom Zagrepčanke i dečki, ki med drugim v pesmi odpojejo pomenljiv verz z besedilom “Moje ruke sad traže mir, malih sretnih žena običnih” (Moje roke iščejo mir, majhnih srečnih običajnih žena, op. a.), poroča Dnevnik.hr.

Glasbenica je ob izdaji pesmi na Instagramu z oboževalci delila tudi utrinke prvega srečanja z otroškim zborom v glasbenem studiu. Kot je videti s posnetka, so Severino deklice pričakale ob petju, ta pa je bila ob njihovem prepevanju ganjena do solz. “Zagrepčanke i dečki so me že ob prvem poslušanju v studiu razbili na atome,” je zapisala ob objavi.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.