Komentar Snopp Dogga navdušil Davida Attenborougha: “Boljši od originala”

Magazin 28. Okt 202214:11 0 komentarjev
Zajem zaslona/YouTube

Britanski igralec Michael Warburton je poobjavil enega od kultnih prizorov, v katerem ameriški raper Snopp Dogg hudomušno poustvari delček sicer pretresljive dokumentarne oddaje o naravi. Po tvitu Warburtona je v spletni sferi ponovno završalo, seveda v pozitivnem smislu.

Ameriški raper Snoop Dogg, ki je pred časom v pripovedovalski vlogi zamenjal voditelja Davida Attenborougha, je spet zvezda Twitterja. To se je zgodilo po tvitu britanskega igralca Michaela Warburtona, ki je spletno sfero ponovno spomnil na enega od ikoničnih prizorov v dokumentarni BBC-jevi oddaji o naravi. Tvit, katerega je v le enem dnevu poobjavilo več kot 3.000 uporabnikov in je dobil več kot 22 tisoč všečkov, je delil tudi voditelj Attenborough s pripisom: “Boljši od originala.”

Gre sicer za enega pretresljivejših prizorov, ko legvana lovijo kače. “Zdaj kujejo zaroto,” hudomušno komentira Snoop Dogg, ko legvana iz zasede opazuje skupina kač. “Oh, umakni se od tam,” doda, ko ga napadejo. Svojo pripoved ameriški raper zaključi z besedami, da ga legvan “spominja na moje domače fante, ko jih preganja policija”.

Epizoda BBC-jevega programa Planet Zemlja (Planet Earth) je bila posneta na galapaškem otoku Fernandina v Ekvadorju.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!