Partnerju je odčitala lekcijo: rojstnodnevnega darila ne bo pozabil

Magazin 29. Feb 202415:08 0 komentarjev
Fantu se je maščevala za prevaro
Foto: Zajem zaslona/X

Po spletu se kot požar širi posnetek mlade ženske, ki je povedala zgodbo, kako se je punca iz Srbije maščevala fantu, ki jo je prevaral.

Maščevanje ni samo sladko, ampak je tudi čudovito, je prepričana prevarana ženska, ki se je odločila za javno obsodbo nezvestega partnerja.

Na družbenem omrežju X se je pojavil posnetek mlade ženske, ki je povedala zgodbo o maščevanju punce iz Srbije, ki je svojemu fantu, ki jo je prevaral, za 30. rojstni dan podarila nepozabno darilo, piše Index.hr.

Nezvesti fant je rojstni dan praznoval v vasi Čortanovci v Srbiji, prevarana pa je poskrbela, da si bo ta rojstni dan zapomnil za vedno. Odločila se je namreč, da bo pred številnimi gosti fantu sporočila, da ve, da jo vara.

“Uživali so na vikendu v Čortanovcih, nato pa sta bila na vrsti torta in odpiranje daril. Starši so mu podarili zlato verižico, prijatelji dober viski, nato pa je bila na vrsti še ona. S širokim nasmeškom na obrazu je odprl njeno darilo in zagledal plišastega medvedka, kmalu pa je opazil, da ta medvedek nosi tudi sporočilo,” je povedala v videu.

“Vsi so ga spraševali: ‘Kaj je na njem, kaj je na njem?’ Prosili so ga, naj ga pokaže. Ona mu je dejala: ‘No, pokaži, pohvali se.’ Vsi so menili, da je nekaj čudovitega, on pa je le molčal. Ona se je samo nasmehnila in šla proti vratom. Nikomur ni bilo nič jasno, dokler ni stekel za njo, brez medvedka. Vsi so se napotili k škatli, da bi videli medvedka, in to je tisto, kar so videli,” je povedala in pokazala vsebino SMS-sporočil z nekim dekletom, s katerim se je dogovarjal za srečanje.

Foto: Zajem zaslona/X

Ker je nezvesti fant želel prikriti, da vara partnerko, je svojo ljubimko v imenik shranil pod imenom Veterinar Rade.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!