Tedenski horoskop (od 1. do 7. maja 2023): Čas za slovo od starih vzorcev

Magazin 28. Apr 202311:50 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Prvi majski teden prinaša romantična spoznanja, pa tudi slovo od starih načinov delovanja. Preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Pri tistih ovnih in ovnicah, ki se nahajate v razmerju bo čutiti pridih romantike, ki bo razvedril marsikoga. V odnosih se bodo dogajale prijetne stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje. Tiste, ki se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo in se soočite. Če ste si še pred kratkim želeli z nekom na področju kariere ponovno vzpostaviti odnos, se boste v petek odločili drugače. Z lahkoto se boste odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k tkanju bolj trdne prihodnosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Ljubezni boste posvečali veliko časa in energije, saj boste v odnosih želeli ustvariti predvsem kvaliteto, po kateri že dlje časa hrepenite. Proti koncu tedna se bodo dvomi, povezani s področjem kariere, počasi razblinili in vi boste postali bolj samozavestni in hkrati zaupljivi tudi do sodelavcev. Vse, kar se vam bo čez vikend, ko boste popolnoma sproščeni, dogajalo, vam bo všeč. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite povabil.

Dvojčka

Zamikala vas bo sprememba videza, saj boste na vsak način želeli ugajati. Nimate dovolj časa za vse, kar vas pošteno vznemirja in iztirja, zato boste burno odreagirali. Ukvarjali se boste tudi z nekom, ki vas sicer privlači s svojo nenavadno energijo, toda se praktično nič ne premakne v smeri, ki si jo želite. Med vikendom se boste hitreje odločili za pravo stvar in si jo tudi izborili, tudi če je pred vami nekaj navideznih izhodov in bližnjic. Tokrat ničesar ne boste obžalovali.

Rak

Distanca, ki jo zaznavate, se počasi umika. Vpliv planetov bo tokrat poskrbel za dobro komunikacijo in to, da boste določene besede sprejemali drugače, na pravi način. Preden se odločite in storite pomemben korak, se pozanimajte tudi glede področja financ. Konec tedna se boste pomerili v iskanju novih izzivov. Posledično bo negativna energija v okolici nekoliko popustila, lažje se boste ob pomembnih vprašanjih zbrali ter podali ustrezen odgovor, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V teden boste zakorakali nekoliko nezadovoljni na področju odnosov. Nikakor ne morete najti notranjega miru, zato je čas, da si povrnete svojo samozavest. Tudi na področju kariere in financ v sredini tedna ne bo najbolj enostavno. Za določen projekt boste potrebovali precej časa in nikakor se ne boste zmožni prepustiti čustvom, saj vas bodo na trenutke blokirali razni dvomi. Ljubezenske zvezde se bodo razjasnile v nedeljo, ko lahko pričakujete tudi več optimistično obarvane energije.

Devica

Hrepeneli boste po novostih, vendar bo najprej treba urediti vse, s čimer ste v zaostanku. S sodelavcem, ki je nagnjen k temu, da vam ni hvaležen, se nikar ne ukvarjajte preveč. Ne odločajte se o pomembnih zadevah povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni še posebej v petek dobrih pojasnitev. Rešil vas bo tudi iznajdljiv način komunikacije. Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste postali bolj sigurni vase ter v to, da vam lahko uspe.

Tehtnica

Nikar preveč ne komplicirajte, ampak preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje in uživajte v pogledu na drobne malenkosti. Drznite si bolj samozavestno izraziti svoje ideje in želje, pri tem pa ne bodite obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo o vaših odločitvah. V soboto boste pikolovski in nekoliko zoprni do drugih. V ljubezni nikar ne silite skozi zaprta vrata, saj bi naleteli na težko situacijo. Pojavljala se bodo nihanja, ki bodo v nedeljo pri nekaterih tehtnicah šla v skrajnosti. Nekaj časa boste precej čustveni, drugič bo v ospredju razum, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Priznali si boste, da ste pred kratkim zašli v slepo ulico, zato boste vse dojemali negotovo, morda vas bodo obšli strahovi, ki pa jih lahko premagate. Sredi tedna boste zaznali, da se poslovne zadeve počasi sestavljajo, morda ne ravno tako, kot ste si začrtali. Če bo na družinskem področju prišlo do večjih razprtij, poskusite, namesto da se izpostavljate, raje ohraniti mirne živce. Namig, ki ga boste deležni v nedeljo, vas bo usmerjal v to, da določen odnos končno razčistite.

Strelec

Nekaj pomembnega vas bega, zato boste v enem trenutku polni zaupanja in aktivni, takoj zatem pa lahko na plano priplavajo dvomi in nestabilnost. Do četrtka boste deležni zamud, posebno glede podpisovanja dokumentov in pogodb. Ne razmišljajte o izgovorih, kajti treba se bo soočiti.  Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zelo zakomplicira. Konec tedna boste odločeni, da se boste imeli lepo, zato se v domačem okolju izognite vsem možnim konfliktom.

Kozorog

Z dobro samopodobo boste korak bližje uspehu. Znali se boste organizirati ter poskrbeti, da boste vključili tudi ostale somišljenike. Najbolj pomembno sredi tedna bo sprejeti pomembno odločitev glede ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo pomagala oseba, ki vam bo razširila obzorje in vas popeljala do tega, da boste spremenili mnenje. Srečanje, ki ga boste deležni v soboto, vas bo prepričalo, da se sprostite in stopite malce izven zadržane cone, v kateri ste običajno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Pazite, kako boste v nenavadni situaciji na področju kariere odreagirali, saj lahko vse skupaj močno vpliva na vaše stanje v prihodnjem obdobju. Pomembno bo, da se nekaj naučite, da popeljete odnose na višji nivo ter da začnete razumeti, kaj se dogaja in zakaj se dogaja. Drugi bodo opazili, da nikakor nočete popustiti. V nedeljo pričakujte usklajene okoliščine, ki vas bodo razvedrile. Našli boste veliko prostora za osebne ambicije, ki bi jih lahko v prihodnjem tednu še dodelali.

Ribi

V kolikor boste prebudili bolj inovativne načine poslovanja, lahko kmalu pričakujete manjši dobiček ali nagrado. Nikar ne sklepajte prehitro, saj lahko v tem primeru začutite nekaj negotovosti. V drugi polovici tedna boste na vse skupaj gledali z drugačnimi očmi, spoznali boste, da se vam v določeno situacijo ne splača vmešavati. Čez vikend se boste podali v iskanje ustrezne rešitve za svojo nekoliko razburkano ljubezensko zgodbo. Pritoževali se boste nad tistimi, ki delujejo preveč brezglavo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!