V odsevu očal videla nekaj, česar ne bi smela: “Tega še detektivi ne bi opazili”

Magazin 04. Feb 202411:45 4 komentarji
zmenek
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Ženska je v trenutku postala viralna, ko je na družbenih omrežjih pokazala, kako je opazila izjemno droben detajl v odsevu očal svojega spremljevalca. Ljudje so se šalili, da bi morala razmisliti o tem, da bi se pridružila policiji.

Uporabnica TikToka je delila videoposnetek enega najslabših zmenkov, na katerem je bila in s katerega je želela takoj pobegniti.

Ljudje ji v komentarjih pišejo, da bi to podrobnost opazili le najboljši detektivi, piše Mirror.

Moški, s katerim je sedela za mizo v restavraciji, je namreč gledal v svoj mobilni telefon, v odsevu njegovih dioptrijskih očal pa je natančno videla, kaj počne – pregledoval je profile drugih žensk na aplikaciji za zmenke.

Trenutek je posnela, objavila posnetek in zapisala: “Želim si, da to ne bi bilo res”.

Uporabniki, ki so si videoposnetek ogledali, so ji v komentarjih pisali, naj takoj zapusti zmenek. “Jaz bi preprosto samo odšel, brez razlage. Verjemi, tako dobro bi se počutila,” se je glasil eden od številnih komentarjev.

@hangoversteer I wish I was kidding. #fyp #inlove #bumble @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb ♬ original sound – hangoversteer

Številni so tudi opazili, da je njena sposobnost opažanja takšnih podrobnosti res zelo velika. “Kakšne neverjetne detektivske sposobnosti. Prosim, razmisli, da bi se pridružila forenzikom. Obstajajo nerešeni umori, s katerimi se je treba ukvarjati,” so se vrstili komentarji.

“Si mu povedala, kaj si videla?”, so se spraševali spletni sledilci, a ženska ni posnela nadaljevanja, v katerem bi pojasnila, kaj se je zgodilo potem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje