Vse oči uprte v Michelle Pfeiffer – v večno elegantni črni

Magazin 13. Feb 202317:00
Michelle Pfeiffer
Profimedia

Michelle je hollywoodska zvezdnica, ki se le redko pojavi na javnem dogodku ali rdeči preprogi.

64-letna igralka Michelle Pfeiffer je ena od tistih zvezdnic, ki jo je le redko mogoče videti na kakšni javni prireditvi ali dogodku, ki pritegnejo številna znana imena. Vsakič ko se sprehodi po rdeči preprogi, pa so vse oči uprte vanjo. Tako je bilo tudi pred kratkim, ko se je pojavila na premieri filma Ant-Man and The Wasp: Quantumania. V črni obleki z dolgimi rokavi, ki jo je izbrala za to priložnost, je bila nadvse elegantna.

Michelle Pfeiffer
Profimedia

Obleka z dodatkom velikega zlatega nakita je del kolekcije Saint Laurent za pomlad 2023. Narejena je po navdihu estetike iz 80. let prejšnjega stoletja. Ima poudarjena ramena, spodnji del obleke pa je drapiran in sledi liniji telesa. Je povsem zaprta, zvezdnica filma Brazgotinec pa je bila v njej izjemno elegantna. Svoj videz je dopolnila s preprosto pričesko, sicer zelo modnim pažem, ki je bil oblikovan rahlo valovito. Igralka že nekaj časa sodeluje s stilistko Samantho McMillen, ki pomaga tudi drugim zvezdnikom oblikovati videze. Med njimi sta tudi Ana de Armas in Elle Fanning.

Sicer pa Michelle Pfeiffer ne počiva – igra namreč v 3. nadaljevanju Marvelovega filma Ant-Man, ki ga bo kmalu mogoče videti v kinematografih. V njem glavno vlogo igra Paul Rudd, ona pa je že drugič odigrala vlogo junakinje Janet van Dyne oziroma Wasp.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.