Znane Slovenke, ki so pred zimo pobegnile v tropske kraje

Magazin 05. Feb 202217:15 0 komentarjev
Dubaj
Christopher Pike/REUTERS

Številni znani slovenski obrazi so pred zimskimi temperaturami pobegnili v tople tropske kraje. Na družbenih omrežjih pa svoje sledilce navdušujejo z zavidanja vrednimi fotografijami. Preverite, kdo vse je smuknil v trope.

Največ jih te dni dopustuje v Dubaju ali na Karibih, nekatere druge pa so izbrale malce drugačne počitniške destinacije.

Katarina Benček

Slovenska vplivnica, ki ima na IG že več kot 55 tisoč sledilcev, se je odločila za pobeg v Dubaj. Ta je v zadnjem času postal priljubljena destinacija za vse, ki želijo ubežati nizkim temperaturam.

Anja Sivec

Še pred Katarino pa je prav tako v Dubaj poletela Anja Sivec, še ena slovenska vplivnica, ki se navdušuje nad odkrivanjem tujih krajev in prijetnim poletnim vremenom. Anja je svoje odkrivanje Bližnjega vzhoda nadaljevala z obiskom Abu Dabija.

Ana Klašnja

Tudi slovenska balerina in žirantka priljubljenega šova Slovenija ima talent si je po napornem letu privoščila oddih v lepem in toplem vremenu. Izbrala je Egipt, številni pa ugibajo, kdo ji na potovanju dela družbo.

Nina Donelli

Priljubljena glasbenica je namesto na vzhod poletela na zahod. Za letošnje počitnice je izbrala Karibe, kjer uživa v brezdelju in se predaja sončnim žarkom.

Ivjana Banić

Radijka je znana po tem, da pogosto z družino odkriva svet, predvsem rajske plaže in otoke. Po nekajmesečnem življenju na Havajih se je družina to zimo odpravila na Karibe, kjer uživajo v lepem vremenu in vodnih športih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!