Zvezda filma Umazani ples Jennifer Grey zaradi nesreče prekinila kariero

Magazin 24. Mar 202211:45
Jennifer Grey, Patrick Swayze
Profimedia

Nekoč zvezdi filma Umazan ples je plastična operacija uničila kariero. Še prej pa nesreča, v kateri je bila udeležena. Udarci, zaradi katerih je potrebovala zelo dolgo, da si je psihično opomogla ...

Leta 1987 je bila premiera danes že kultnega filma Umazani ples, v katerem sta zaigrala pokojni Patrick Swayze in Jennifer Grey (61). Patrick je pozneje doživel velik uspeh v filmskem svetu, Jennifer pa žal ni dosegla pričakovane slave. V času, ko je film prišel na platna, je bila v tajni zvezi z igralcem Matthewom Broderickom (60), ki je danes srčen s Sarah Jessico Parker (56).

Jennifer Grey
Profimedia

Njuna zveza je postala javna, ko sta bila udeležena v nesreči, v kateri sta dva človeka izgubila življenje. To je bil vzrok, da se je Jennifer takrat za nekaj časa umaknila iz igralskega sveta, da bi lahko ponovno normalno zaživela, saj jo je nesreča dolgo preganjala.

Jennifer Grey
Profimedia

Ko je bila na vrhuncu kariere, se je odločila za plastično operacijo nosa, kar pa ni bila dobra poteza. Poleg tega je postala od teh operacij odvisna. ”V operacijsko sobo sem odšla kot zvezda, ven pa sem prišla kot anonimna ženska. Vedno bom ostala igralka, ki so jo prej vsi poznali, zdaj pa je ne pozna nihče,” to svojo odločitev obžaluje.

Clark Gregg
Profimedia

Danes je stara 61 let in je še vedno v odlični formi, saj se ukvarja s plesom. Od leta 2001 do 2021 je bila poročena z igralcem Clarkom Greggom (59), s katerim ima hčerko Stello (20).