Zvezdnik novega Top Guna s svati nazdravljal z rakijo

Magazin 21. Jul 202209:52 0 komentarjev
Jay Ellis
Profimedia

Zvezdnik novega dela kultnega filma Top Gun: Maverick Jay Ellis je v Toskani obljubil večno zvestobo manekenki in igralki Nini Seničar.

Razkošna poroka je bila 9. julija v mestecu San Casciano, in sicer v vili, ki je obdana z vinogradi in nasadi oljk. Par je občutke in fotografije z velikega dogodka delil za modno revijo Vogue.

36-letna nevesta je vse zbrane osupnila v poročni obleki modne znamke Dolce & Gabbana. Srbkinja je videz dopolnila s parom diamantnih uhanov najboljše prijateljice in prstanom pokojne babice. “Bilo je, kot bi bila ob meni,” je povedala za Vogue. 

40-letni ženin, ki mu je v Top Gunu pripadla vloga Paybacka, enega od vojnih pilotov, ki jih uri glavni zvezdnik filma Tom Cruise, je nosil smoking rdeče barve, ki ga je prav tako ustvaril modni dvojec Dolce & Gabbana.

Cvetne lističe je na poti do poročnega oltarja trosila dveletna hčerkica Jaya in Nine Nora Grace.

Ženin je za Vogue priznal, da je imel tremo. “Bil je trenutek, ko sem stal tam pred vsemi in čakal, da se odprejo ogromna vrata in da končno vidim Nino, toda trenutek je trajal in trajal. Zato sem zavpil: Draga, prideš?” Ker ni bilo odgovora, ga je zagrabila panika. Nevesta se je čez nękaj časa oglasila z besedami: “Prihajam, dragi!” Ameriški igralec je dodał: “Vsi so se nama smejali, nato pa so se vrata odprla, bil sem navdušen, ko sem Nino prvič zagledal v poročni obleki.”

Jay Ellis
Profimedia

Mladoporočenca, ki sta se spoznala leta 2015 v baru v Los Angelesu, zaročila pa sta se leta 2019, sta se odločila za poroko v Italiji v poklon prvemu skupnemu potovanju. Pandemija je poroko prestavila za dve leti.

“Bilo je neverjetno. Po vsem, kar smo preživeli v zadnjih nekaj letih, je bilo nadrealistično zbrati več kot 190 ljudi, in to za tri dni v Toskani. Videti vse naše prijatelje z različnih delov sveta nasmejane, ki praznujejo najino ljubezen z nama, je bil velik del tega, kar sva si želela od poročnega praznovanja. Želela sva ustvariti trenutke in spomine, ki bodo trajali do konca najinega življenja,” je za Vogue še povedal Ellis.

Med svati sta bila Ellisova soigralca iz uspešnice Top Gun: Maverick Greg Tarzan Davis in Glen Powell ter soigralka iz serije Negotova (Insecure) Issa Rae.

Mladoporočenca sta s svati nazdravila tudi z rakijo. “Že na začetku večerje sem vse goste prosila, naj spijejo tradicionalno srbsko pijačo. S tem se je začela nočna zabava,” je povedala Nina.

Jay Ellis
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!