28-letnica, ki so jo v sredo našli mrtvo, ni umrla zaradi poškodb

policija, marica
Simbolična fotografija (Foto: Policija)

Znane so nove podrobnosti smrti 28-letnice, ki so jo policisti v sredo našli mrtvo na območju Ivančne Gorice. Obdukcija je namreč pokazala, da ni umrla zaradi hudih poškodb. Kaj je bil razlog smrti, policija intenzivno preiskuje. Medtem so njenemu 46-letnemu partnerju pridržanje odpravili, trenutno pa zaradi zdravstvenih težav ostaja v zdravstveni oskrbi.

Kot smo poročali, so policisti na območju Ivančne Gorice v sredo zjutraj našli mrtvo 28-letnico, prostost pa odvzeli njenemu 46-letnemu partnerju.

Če je še v sredo kazalo, da je ženska umrla zaradi hudih poškodb, pa je obdukcija pokazala drugače. “Sam vzrok smrti osebe tako še ni znan in se bo ugotavljal z nadaljnjimi medicinskimi in toksikološkimi preiskavami,” so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana. Dnevnik poroča, da naj bi 46-letnik v sredo na pomoč poklical reševalce, ti pa so zaradi hudih poškodb, ki so jih opazili na truplu 28-letnice, takoj obvestili tudi policiste.

Moškemu so v četrtek zvečer pridržanje odpravili, trenutno pa ostaja v zdravstveni oskrbi, kamor so ga v času pridržanja prepeljali zaradi zdravstvenih težav.

Oba vpletena je policija v preteklosti sicer že obravnavala.

“Intenzivna preiskava in ugotavljanje vseh dejstev in okoliščin sumljive smrti se nadaljuje, o ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo,” so še zapisali na PU Ljubljana.