Gasilcem ukradel tri vozila, ki so pristala ob cesti in v jarku

Črna kronika 10. Okt 202411:00 6 komentarjev
Gasilski avto
Foto: Gregor Šav/Facebook

Iz gasilskega doma v Movražu so ukradli gasilska kombija in vozilo Land Rover Defender. Ukradena vozila so že našli, osumljenca pa prijeli.

S koprske policijske uprave so sporočili, da je nekdo v Movražu iz zaklenjenega gasilskega doma ukradel gasilska kombija za prevoz oseb (C-Jumperja). Ukradeno je bilo tudi vozilo Land Rover Defender, v katerem so bili ključi.

En kombi so gasilci našli sami, in sicer v jarku ob cesti Movraž–Smokvica. Policisti so nemudoma začeli preiskavo in s pomočjo informacij občanov približno en kilometer od gasilskega doma našli še drugi vozili.

Policija je na cesti med Smokvico in Gračiščem izsledila osumljenca, ki je v policijskem postopku. Gre za tujca, njegovo identiteto pa še preverjajo. Kriminalisti obravnavajo sum storitve treh kaznivih dejanj odvzema motornega vozila.

Vrednost vozil gasilci ocenjujejo na več kot 50.000 evrov.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje