Grozila sta jima in ju prisila, da dvigneta denar na bankomatu

Črna kronika 09. Maj 202408:42 0 komentarjev
bankomat
Slika je simbolična (Foto: Bor Slana/BOBO)

Dva nasilneža sta v Novem mestu z grožnjami prisilila oškodovanca, da sta na bančnem avtomatu dvignila denar in jim ga izročila.

Novomeški policisti so bili v sredo nekaj pred 11. uro obveščeni, da naj bi v Novem mestu neznanca z grožnjami prisilila dva oškodovanca, da sta na bančnem avtomatu dvignila denar in jim ga izročila.

O nasilnežih je operativno-komunikacijski center takoj seznanil vse policiste na širšem območju in na podlagi opisa so policisti izsledili in prijeli 18-letnika z območja Brežic in 16-letnika z območja Novega mesta. Policisti so osumljencema zasegli denar in ga izročili oškodovancem, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so ugotovili, da je mladoletnik, ki je bil pod vplivom alkohola, razgrajal na terasi gostinskega lokala in razmetaval stole. Policisti so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. O kršitvah javnega reda in miru bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, zoper oba pa bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!