Na Goriškem 48-letnica v pripor zaradi prepovedane droge

Črna kronika 12. Jan 202419:51 3 komentarji
POLICIJA, NOČ, LUČI, INTERVENCIJA
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Novogoriški kriminalisti so v ponedeljek opravili hišno preiskavo pri 48-letni ženski na Goriškem v zvezi s prepovedanimi drogami. Našli in zasegli so več različnih snovi, za katere je obstajal sum, da gre za prepovedane droge. Preiskovalni sodnik je zanjo odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Zasegli so ji več različnih snovi, med drugim več zavitkov z rjavo snovjo (sum na prepovedan heroin), PVC zavitek z nekaj grami posušenih delcev zelene rastline (sum na konopljo), neznano količino razsute rjave snovi (sum na heroin).

Prav tako so ji v sklopu hišne preiskave zasegli tudi druge predmete oziroma pripomočke (elektronske naprave). Zasežene snovi so poslali na nadaljnjo analizo.

Osumljenko so pridržali in jo v torek kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve štirih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog in suma storitve kaznivega dejanja omogočanje uživanja prepovedanih drog. Privedli so jo k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki jo je po zaslišanju poslal v pripor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje