Novogoriški policisti pri 44-letniku našli dober kilogram in pol konoplje

Črna kronika 13. Sep 202209:33 0 komentarjev
PP Nova Gorica

Novogoriški policisti so minuli petek, 9. septembra, pri 44-letniku zasegli dober kilogram in pol konoplje ter 255 gramov snovi, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo amfetamin.

Policisti Policijske postaje (PP) Nova Gorica so konec preteklega tedna v enem od naselij v občini Kanal ob Soči opravili hišno preiskavo s področja prepovedanih drog. Pri moškem našli in zasegli snovi in rastline, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo.

V sklopu hišne preiskave so namreč našli 255 gramov snovi, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo amfetamin, ter 1.605 gramov prepovedane droge konoplje. Našli pa so tudi sedem sadik rastline, predvidevajo, da je konoplja. Zasežene snovi, rastline in rastlinske delce so poslali v nadaljnjo analizo.

44-letnemu osumljencu so zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami odvzeli prostost ter ga pridržali v policijskih prostorih. Naslednji dan so ga s kazensko ovadbo privedli in izročili v nadaljnji postopek preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča, ki je po zaslišanju zoper osumljenca odredil pripor v solkanskem zaporu.

PP Nova Gorica
PP Nova Gorica
PP Nova Gorica

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!