Policija išče dekleti, ki sta z e-skirojem trčili v pešca in pobegnili

Črna kronika 07. Okt 202410:45 0 komentarjev
e-skiro
PROFIMEDIA

V nedeljo sta mlajša voznica in njena sopotnica z e-skirojem trčili v pešca, ki sta se v nesreči lažje poškodovala. Za tem sta se odpeljali s kraja nesreče.

Na cesti Leona Dobrotinška v Šentjurju sta v nedeljo nekaj pred 15. uro mlajša voznica e-skiroja, ki je vozila v smeri centra Šentjurja, in njena sopotnica na hodniku za pešce trčili v dva pešca, ki sta hodila v isti smeri kot voznica in sopotnica, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.

Po trčenju, v katerem sta se pešca lažje poškodovala, se je voznica e-skiroja pešcema opravičila, nato pa skupaj s še enim dekletom odpeljala naprej v smeri centra Šentjurja, še sporočajo s PU Celje.

Policija poziva voznico in sopotnico, naj se zaradi razjasnitve okoliščin nesreče zglasita na Policijski postaji Šentjur. Morebitne očividce in vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, pa prosijo, naj jih o tem obvestijo na (03) 746 41 50, na številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!