Policisti pridržali 21-letnika, ki je pretepel nekdanjo partnerko

Črna kronika 12. Jul 202413:21 0 komentarjev
aretacija, lisice, policija
Fotografija je simbolična (Foto: Bobo)

Policisti so na območju Trebnjega pridržali 21-letnega nasilneža, ki je pretepal partnerko. Nad mlajšo žensko je dlje časa izvajal psihično in fizično nasilje, v torek pa je zaradi poškodb pristala v bolnišnici. Nasilneža so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je za 21-letnika po zaslišanju odredil pripor.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so bili trebanjski policisti v torek obveščeni o poškodovani mlajši ženski na območju Trebnjega. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ji oskrbeli več poškodb.

Policisti so takoj pričeli intenzivno preiskavo, zbrali so obvestila in ugotovili, da je žrtev pretepel nekdanji partner in se po dejanju odpeljal z osebnim avtomobilom. Osumljenca so izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili preizkus, ki je potrdil prisotnost drog. Kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli avtomobil.

V nadaljevanju preiskave so ugotovili, da je 21-letni nasilnež dalj časa izvajal psihično in fizično nasilje nad partnerko in jo že v preteklosti poškodoval. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in lahke telesne poškodbe so ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj po zaslišanju odredil pripor, so še sporočili.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!