Povzročil prometno nesrečo, nato pa se neprimerno vedel do zdravstvenega osebja

Črna kronika 27. Avg 202411:54 0 komentarjev
NESREČA, POLICIJA, REŠILEC
Fotografija je simbolična (Foto: BOBO)

V občini Zagorje v Savi je pijan motorist trčil v robnik cestišča in se ob padcu lažje poškodoval. Ker se je po prihodu v trboveljsko bolnišnico neprimerno vedel do zdravstvenega osebja, so ga policisti pridržali, čaka pa ga denarna kazen.

V ponedeljek okoli 19. ure se je na območju Mlinš v občini Zagorje ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri se je lažje poškodoval mopedist, ki je vozil brez čelade in pod vplivom alkohola.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je mopedist zaradi vožnje preblizu roba vozišča trčil v robnik in padel. Pri tem se je lažje poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Trbovlje.

Policijski preizkus alkoholiziranosti je pokazal en miligram alkohola v litru izdihanega zraka, zato bodo zoper voznika uvedli prekrškovni postopek.

Voznik se je pri obravnavi v bolnišnici tudi neprimerno vedel do zdravstvenega osebja, prav tako ni upošteval ukazov policistov, naj kršitve preneha, zato so ga pridržali po zakonu o prekrških in mu bodo izdali plačilni nalog.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!