Pri 46-letnem moškem na Ajdovskem zasegli 300 gramov heroina

Črna kronika 26. Jul 202311:27 1 komentar
Zasežena droga
Policijska uprava Nova Gorica

Novogoriški policisti so med hišno preiskavo pri moškem v enem od naselij v Ajdovščini zasegli 300 gramov heroina, 30 gramov snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo metamfetamin, več tabletk živo rumene barve in manjšo količino posušene zelene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Privedli so ga k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Policisti so 18. julija opravili hišno in osebno preiskavo pri 46-letnem moškem, ki je neprijavljen prebival v enem od naselij na območju Ajdovščine.

Moškemu so v sklopu hišne preiskave med drugim zasegli 300 gramov heroina, 30 gramov snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo metamfetamin, in več tabletk živo rumene barve.

Zasegli so tudi manjšo količino posušene zelene rastline, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja.

Zasežena droga Zasežena droga
Policijska uprava Nova Gorica
Zasežena droga Zasežena droga
Policijska uprava Nova Gorica
Zasežena droga Zasežena droga
Policijska uprava Nova Gorica

Policisti so zasežene snovi poslali v nadaljnjo analizo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Prav tako so mu zasegli 1.000 evrov gotovine zaradi suma, da izvira iz kaznivega dejanja, povezanega s prodajo prepovedanih drog. Poleg tega so mu zasegli druge predmete in elektronske naprave, ki so pomembni za nadaljnjo preiskavo v okviru predkazenskega postopka.

Policisti so ga k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici privedli s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Sodnik mu je po zaslišanju odredil pripor.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje