V Ankaranu oropala igralnico, storilca še vedno na begu

Črna kronika 26. Avg 202410:40 0 komentarjev
Igre na srečo
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Ponoči sta storilca oropala igralnico v Ankaranu. Policija je postavila blokadne točke, moška sta še vedno na begu.

Danes ponoči okoli 3. ure zjutraj se je v igralnici v Ankaranu zgodil rop. Na kraj so takoj napotili več policijskih patrulj.

Igralnico sta oropala dva moška, ki sta zagrozila zaposlenima, ukradla denar in osebne predmete enega od zaposlenih ter pobegnila. Takoj po prejetem obvestilu so policisti postavili blokadne točke. Še vedno intenzivno iščejo pobegla storilca, poteka intenzivna kriminalistična preiskava.

Moška sta stara približno 30 let. Visoka sta približno 180 do 185 centimetrov in suhe postave. Prvi je bil oblečen v bel pulover s kapuco, ki ima spredaj rdeč napis, ter v temnejše džins hlače. Čez usta je nosil kirurško masko, obut je bil v črna obuvala. Drugi storilec je bil oblečen v moder pulover s kapuco, ki jo je imel tesno poveznjeno čez obraz. Na levi rami puloverja je imel odtenek rdeče barve, na desni strani puloverja pa bele barve. Nosil je kratke džins hlače do kolen, raztrgane na predelu stegen, obut pa je bil v črne čevlje.

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o kaznivem dejanju ali storilcih, prosi, da to sporočijo na telefonsko številko policije 113 ali anonimno na 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!