V audi Q7 skril 13 Pakistancev. Ko se je avto pokvaril, je pobegnil

Črna kronika 31. Avg 202113:47 > 15:03 0 komentarjev
Prebežniki
PU Celje

Voznik audija Q7 je 13 Pakistancev pobral na Hrvaškem, namenjeni so bili v Italijo. A avtomobil se je v Sloveniji pokvaril, voznik pa je pobegnil.

Včeraj so nekaj pred sedmo uro zjutraj policisti PU Celje dobili obvestilo, da je na odstavnem pasu avtoceste med Šentrupertom in Vranskim obstalo osebno vozilo znamke Audi Q7. Avto naj bi se pokvaril.

Na kraj sta prišla policista, a voznika ni bilo. Ta je namreč, ko je opazil, da se je vozilo pokvarilo, pobegnil. V vozilu pa je ostalo 13 državljanov Pakistana, ki jih je voznik ilegalno pripeljal v Slovenijo.

Do zdaj zbrani podatki kažejo, da je voznik Pakistance pobral na Hrvaškem in jih pripeljal v Slovenijo. Namenjeni so bili v Italijo.

Pakistanci
PU Celje

Policisti pravijo, da so bili pakistanski državljani zaradi vožnje v nečloveških razmerah obnemogli. Enemu so pomoč na kraju nudili reševalci, zaradi slabega zdravstvenega stanja so ga v nadaljevanju odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer so ga oskrbeli.

Pakistance so po izvedenih postopkih policisti odpeljali v azilni dom v Ljubljano. Voznika, ki jih je prevažal, še iščejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!