V Kopru razgrajal v stanovanju, nato pa izgubil zavest in umrl v bolnišnici

Črna kronika 15. Jul 202412:41 0 komentarjev
urgenca
Simbolična fotografija (Foto: Žiga Živulović/BOBO)

Policisti so v Kopru v soboto zgodaj zjutraj obravnavali moškega, ki je razgrajal in se agresivno vedel. Med prevozom na policijsko postajo je padel v nezavest, po uspešnem oživljanju in prevozu v bolnišnico pa je tam umrl.

Koprski policisti so bili minulo soboto ob 2.50 obveščeni, da v enem od stanovanj v Kopru razgraja moški. Kot so sporočili, so na kraju našli 36-letnika iz okolice Kopra, ki je kršil javni red in mir in se kljub posredovanju policistov ni umiril. Ker se je še naprej agresivno vedel, so policisti uporabili prisilna sredstva.

Zaradi psihofizičnega stanja moškega je na kraj intervencije prispela tudi zdravniška služba in ocenila, da bodo zdravniški pregled opravili na policijski postaji. Kot so še sporočili s PU Koper, so ga odpeljali na koprsko policijsko postajo, kjer pa je moški izgubil zavest.

Zdravniška ekipa ga je takoj začela oživljati in bila pri tem uspešna. Moškega so zato odpeljali v izolsko bolnišnico, od koder pa so kasneje sporočili, da je umrl.

Kot so še navedli na PU Koper, policisti in kriminalisti zbirajo vse informacije za ugotavljanje okoliščin dogodka. “Odrejen je bil strokovni pregled glede prisotnosti nedovoljenih substanc, prav tako pa se preverja sum storitve kaznivega dejanja Omogočanje uživanja ali uporabe prepovedanih drog ali nedovoljenih snovi,” so dodali.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!