V nesreči na štajerski avtocesti umrl 23-letni potnik

Črna kronika 04. Nov 202115:57 > 16:53 0 komentarjev
Štajerska avtocesta
Promet.si/TWITTER

Na štajerski avtocesti se je na območju Lukovice zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 23-letni potnik. Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta zaprta med priključkoma Vransko in Lukovica v smeri Ljubljane, nastal je daljši zastoj.

Na avtocestnem odseku med Blagovico in Lukovico se je nekaj po 12. uri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba, in sicer 23-letni potnik v kombiju, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Po prvih podatkih je voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, trčil v zadnji del tovornega vozila, ki se je pred njim ustavilo zaradi razmer v prometu. Trčenje v zadnji del tovornega vozila je bilo tako silovito, da je iz kombija padel potnik, ki je na kraju nesreče zaradi poškodb umrl. 27-letni voznik kombija pa je bil v nesreči lažje telesno poškodovan, so potek nesreče opisali na PU Ljubljana. Voznik tovornega vozila ni bil poškodovan.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili dežurni preiskovalna sodnica in tožilka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Nastal je zastoj

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta med priključkoma Vransko in Lukovica proti Ljubljani zaprta, navaja portal Promet.si. Nastal je daljši zastoj, občasno pa so zapirali tudi predore. Promet so preusmerili na regionalne ceste, kjer pa so prav tako nastali zastoji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!