Velenjčan v skupnih prostorih bloka hranil večjo količino drog

Črna kronika 20. Feb 202410:25 0 komentarjev
zvitki konoplje
Foto: PU Celje

Velenjčan je v skupnih prostorih bloka hranil večjo količino različnih drog, med drugim konopljo, kokain in heroin. Preiskovalni sodnik je osumljencu zaradi suma proizvodnje in preprodaje prepovedanih drog odredili pripor.

Velenjski policisti so v tem tednu opravili hišno preiskavo pri 45-letniku in mu zasegli večjo količino različnih prepovedanih drog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje.

Med preiskavo, ki je potekala več mesecev, so ugotovili, da Velenjčan drogo hrani v skupnih prostorih stanovanjskega bloka, kjer prebiva. V hišni preiskavi so v različnih prostorih našli in zasegli dobrih 3.600 gramov konoplje, 473 gramov amfetamina, 58 gramov kokaina in 36 gramov heroina. Zasegli so mu tudi več različnih pripomočkov za ulično preprodajo droge in več predmetov, ki jih je pridobil s preprodajo droge.

Osumljenega so zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor, so še sporočili s PU Celje.

bel prah zavit v aluminjasto folijo bel prah zavit v aluminjasto folijo
Foto: PU Celje
bel prah zavit v aluminjasto folijo bel prah zavit v aluminjasto folijo
Foto: PU Celje

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!