Za posledicami delovne nesreče umrl 32-letni moški

Črna kronika 13. Mar 202412:02 0 komentarjev
Slika je simbolična (Foto: Urban Kolman/BOBO)

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da je za posledicami delovne nesreče, ki se je zgodila na začetku tedna, včeraj umrl 32-letni moški.

Policisti Policijske uprave (PU) Celje so bili včeraj obveščeni, da je za posledicami delovne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 11. marca, umrl 32-letni moški.

Nesreča se je zgodila na območju Velenja, in sicer med pritrjevanjem prikolice na vlečno vozilo. “Vozilo je bilo pred nezgodo parkirano pod industrijskim šotorom, pri čemer je bil skrajni del kabine le nekaj centimetrov oddaljen od roba industrijskega šotora,” je pojasnila Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje.

Kot je dodala Trbulin, je 32-letnik spojil hidravlične cevi za dovod zraka, nato pa je tovorno vozilo pričelo drseti proti dvorišču industrijskega šotora. “Ker je želel vozilo ustaviti, je stekel do kabine in hotel vstopiti vanjo. Vozilo pa je v tistem trenutku trčilo ob rob industrijskega šotora in z vso težo naloženega tovora in tovornega vozila 32-letnika stisnilo ob kabino,” je dodala.

Hudo poškodovanega delavca so nato z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer pa je včeraj poškodbam podlegel. Celjski policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem odgovornosti za nesreči.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!