Zagorelo v Trbovljah: evakuirali so okoli 30 ljudi

Črna kronika 20. Feb 202408:23 0 komentarjev
Gasilska vozila s številko 112
Foto: ŽigaŽivulovič jr./Bobo

V ponedeljek je na območju Trbovelj zagorela večstanovanjska stavba. Evakuirali so približno trideset ljudi, več kot desetim so nudili zdravniško pomoč.

V ponedeljek okoli 13. ure je zagorelo v večstanovanjskem objektu na območju Trbovelj. Zagorelo je v kabinetu stanovanja, kjer sta bili dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Na kraj nesreče sta prva prispela policista, ki sta začela evakuacijo. Kasneje so prišli še gasilci, ki so nadaljevali evakuacijo in pogasili požar. Nastalo je za več tisoč evrov škode. Osebi, ki sta bili v času požara v stanovanju, so zaradi vdihavanja dima prepeljali v Zdravstveni dom Trbovlje.

Iz stavbe so, poleg omenjenih dveh, evakuirali še približno trideset ljudi. Zaradi vdihavanja dima pa so morali zdravniško pomoč nuditi še desetim stanovalcem in dvema policistoma. Življenje nobene od oseb ni ogroženo.

Vzrok požara še ni znan, kriminalisti pa primer še preiskujejo. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili na PU Ljubljana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!