Primorka po nesreči ponovno odprta

Črna kronika 01. Jun 202311:50 > 16:30 0 komentarjev
Promet.si

Primorska avtocesta, ki je bila zaradi prometne nesreče zaprta več ur, je ponovno odprta. Upočasnjen promet je na posameznih odsekih na primorski avtocesti od Postojne proti Ljubljani, zamuda je približno pol ure.

Primorska avtocesta, ki je bila zaradi prometne nesreče zaprta več ur, je ponovno odprta med Razdrtim in Postojno v smeri Ljubljane. Ostaja zastoj med Divačo in Postojno proti Ljubljani. Upočasnjen promet je na posameznih odsekih od Postojne proti Ljubljani, zamuda je približno pol ure.

Po prvih podatkih je tovornemu vozilu, ki ga je 62-letnik vozil v smeri Kopra, počila pnevmatika. Vozilo je posledično obrnilo, zapeljalo v odbojno ograjo in jo prebilo. Na drugi strani odbojne ograje je vozilo trčilo v tovorno vozilo 35-letnega državljana Poljske, v istem trenutku pa je po prehitevalnem pasu peljal voznik osebnega vozila.

Predmet iz prometne nesreče je priletel v njegovo vozilo in poškodoval sopotnico, so sporočili s Policijske uprave Koper. Policija si območje še ogleduje, so dodali.

Upočasnjen promet je na posameznih odsekih na primorski avtocesti od Postojne proti Ljubljani. Zamuda je približno pol ure, še sporočajo s prometno-informacijskega centra.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!