Izganjalci duhov bodo dobili novo nadaljevanje

Kultura 07. Dec 202206:40 1 komentar
Izganjalci duhov
Profimedia

Ljubitelji filma Izganjalci duhov se lahko veselijo novega nadaljevanja. Po uspehu filma Izganjalci duhov: Zapuščina iz leta 2021, ki ga je režiral Jason Reitman, bo novo nadaljevanje, ki zaenkrat še nima naslova, režiral Gil Kenan. Reitman bo pri filmu sodeloval kot producent, je poročala filmska revija Hollywood Reporter.

Gil Kenan je pri filmu Izganjalci duhov: Zapuščina sodeloval pri pisanju scenarija. Pri Sonyju načrtujejo, da bo film v kinematografih konec leta 2023, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Film Izganjalci duhov: Zapuščina se vrti okoli globoko zakopanih skrivnostih o preteklosti neke družine in malega mesteca. To je zgodba o materi samohranilki (Carrie Coon), ki pride z otrokoma (Finn Wolfhard in Mckenna Grace) v mestece, kjer se začnejo dogajati nenavadne stvari. Družina kmalu začne odkrivati lastne vezi s prvotnimi izganjalci duhov in skrivno zapuščino, ki jo je zapustil dedek, so vsebino filma povzeli na spletni strani Koloseja.

Po pisanju dpa naj bi v nadaljevanju sodelovala ista igralska ekipa, dogajanje naj bi bilo postavljeno v New York.

Ivan Reitman, ki je režiral legendarni komediji Izganjalci duhov iz let 1984 in 1989 z Danom Aykroydom, Billom Murrayem in Haroldom Ramisom, je umrl februarja lani v 76. letu starosti. Pri nadaljevanju Izganjalci duhov: Zapuščina, ki ga je režiral njegov sin Jason Reitman, je sodeloval kot producent.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje