Raper Drake le nekaj ur po izidu novega albuma napovedal glasbeni premor

Kultura 06. Okt 202321:23 0 komentarjev
Raper Drake
Foto: PROFIMEDIA

Raperski zvezdnik Drake se začasno umika z glasbenih odrov, kot pravi pa bo zaklenil tudi vrata studia. Zaradi zdravstvenih težav si bo namreč vzel premor od glasbene kariere. Danes in v soboto bo še nastopil v domačem Torontu, ostali koncerti pa so prestavljeni. Novico je eden najbolj priljubljenih glasbenikov sporočil le nekaj ur po izidu novega albuma For All The Dogs.

Le nekaj ur po izidu osmega studijskega albuma z naslovom For All The Dogs je kanadski raper Drake sporočil, da bo glasbeno kariero za nekaj časa dal na stranski tir in si vzel premor. Kot razlog za to je navedel težave z želodcem, s katerimi naj bi se soočal več let, poroča britanski BBC.

“Glasbe verjetno še nekaj časa ne bom ustvarjal. Tudi vrata studia bom za nekaj časa zaklenil,” je v svoji radijski oddaji Table For One naznanil Drake. Kot je pojasnil, se mora osredotočiti na svoje zdravje, saj naj bi že leta imel “nore težave z želodcem”. Ob tem je še dodal, da se želi osredotočiti še na nekatere druge projekte.

Zvezdnik ni razkril, koliko časa bo trajal njegov odmor. “Mogoče bo trajal eno leto, morda pa malo dlje,” je še dejal v oddaji. Da časovnega okvirja za svojo pavzo še ni izbral, je med vrsticami sporočil tudi na Instagramu, kjer je ob izseku iz radijske oddaje pripisal “Se vidimo, ko se zagledamo”.

Napoved glasbenega premora je v negotovost potisnila zadnjih pet koncertov v sklopu turneje It’s All a Blur. Drake bo sicer danes in v soboto v domačem Torontu še stopil na oder, koncerti v Denverju, New Orleansu, Nashvillu in Columbusu pa so predstavljeni za nedoločen čas, piše na glasbenikovi spletni strani.

Drake, ki velja za enega izmed najboljših in najbolj priljubljenih hip-hop izvajalcev, je prav danes izdal osmi studijski album z naslovom For All The Dogs. Na njem je 23 skladb, med izvajalci, s katerimi je Kanadčan sodeloval, je tudi izjemno priljubljeni glasbenik iz Portorika Bad Bunny. Pri pripravi albuma je sicer sodeloval tudi košarkar Kevin Durant, poroča New York Times. Zanimiva je tudi naslovnica albuma, ki jo je narisal Drakov 5-letni sin Adonis.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!