Znano je, kdaj bo Madonna vendarle začela svojo novo turnejo

Kultura 16. Avg 202317:28 0 komentarjev
Madonna
Madonna. Foto: PROFIMEDIA

Ameriška pop zvezdnica Madonna je junija zaradi hude bakterijske okužbe preložila načrtovano svetovno turnejo, zdaj pa je napovedala nove datume koncertov. Začetek svetovne turneje Celebration Tour načrtuje 14. oktobra v Londonu.

Po štirih razprodanih koncertih v Londonu se bo turneja svetovno znane glasbenice Madonne do začetka decembra nadaljevala po Evropi. Nastopila bo v Belgiji, na Švedskem, Španiji, Franciji in Nemčiji. Za njene oboževalce v Nemčiji sicer ni sprememb, saj bo v Kölnu nastopila 15. in 16. novembra ter v Berlinu 28. in 29. novembra, kot je bilo sprva načrtovano.

Šele zatem bo Madonna tudi na odrih v Severni Ameriki.

Prvi koncerti na ameriških tleh so predvideni sredi decembra v New Yorku, do konca aprila 2024 pa namerava izvesti še več kot 50 koncertov v ZDA, Kanadi in Mehiki.

Celebration Tour naj bi se začela 15. julija v Vancouvru v Kanadi, dober mesec pred njenim 65. rojstnim dnevom 16. avgusta, kar je nameravala obeležiti v okviru koncertov. Vendar je pop zvezdnica morala nekaj dni preživeti na intenzivni negi zaradi hude bakterijske okužbe. Zatem je sporočila, da se posveča svojemu zdravju, in napovedala oboževalcem, da bo z njimi takoj, ko bo to mogoče. Konec julija se je nato zahvalila družini in prijateljem za podporo.

V okviru koncertov želi grammyjeva nagrajenka predstaviti svoje največje uspešnice zadnjih 40 let, od debitantskega albuma Madonna iz leta 1983 do albuma Madame X iz leta 2019.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!