Promet na primorski avtocesti zopet stekel

Slovenija 03. Feb 202412:09 > 14:42 1 komentar
zastoji na primorki
Promet.si/X

Zaradi del na nadvozih na avtocesti med Brezovico in Vrhniko bo ta konec tedna del dneva zaprt vozni pas, zato je na primorki v dopoldanskem času nastal dobrih deset kilometrov dolg zastoj. Pot v smeri proti Kopru se je tako podaljšala vsaj za pol ure. Do popoldneva je promet vnovič stekel.

Konec tedna je ponovno v znamenju zastojev. Zaradi del na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru danes in v nedeljo med 7. in 17. uro promet poteka po enem prometnem pasu, so zapisali na prometnoinformacijskem centru.

Na tej relaciji, torej na primorski avtocesti proti Vrhniki, je tako v dopoldanskem času nastal dobrih deset kilometrov dolg zastoj. Udeleženci v prometu so imeli zamudo od 30 do 45 minut.

Zastoji so občasno nastajali tudi na vzporedni regionalni cesti Brezovica – Vrhnika. Potovalni čas iz Ljubljane do Kopra je po oceni prometnoinformacijskega central znašal vsaj dobro uro in pol. V zgodnjepopoldanskem času je promet nato ponovno stekel.

prometnoinformacijskem centru.

Ob tem na prometnoinformacijskem centru še opozarjajo, da zima in z njo nižje temperature, krajši dnevi, megla, sneg, dež in ostale zimske vremenske posebnosti voznikom lahko otežujejo vožnjo. Zato svetujejo dodatno previdnost.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje