Na vidiku zapora še ene ceste v Ljubljani, pričakujte zastoje

Slovenija 23. Avg 202417:52 0 komentarjev
Fotografija je simbolična (Foto: Tina Kosec/BOBO)

V Ljubljani bo zaradi del od jutri pa do konca meseca zaprta cesta Črna vas. Avtobusna linija mestnega potniškega prometa 19B bo začasno ukinjena. Pričakujte zastoje.

Z ljubljanske občine so sporočili, da bo od 24. do 31. avgusta za ves promet zaprta cesta Črna vas.

Kot so pojasnili, bo cesta zaprta zaradi izgradnje komunalne in prometne infrastrukture, obvoz bo po Ižanski cesti in Peruzzijevi ulici. Promet v križišču bo potekal izmenično enosmerno in bo urejen s semaforji.

Zaradi del bodo v nedeljo, 1. septembra, zaprli še omenjeno križišče med Ižansko cesto, Peruzzijevo ulico in Črno vasjo. Zapora bo predvidoma trajala do 6. ure zjutraj naslednji dan.

V času zapor avtobusi mestnega potniškega prometa 19B ne bodo vozili. “Zaradi popolne prometne zapore na delu ceste Črna vas je linija 19B od sobote, 24. 8. 2024, do predvidoma 1. 9. 2024 začasno ukinjena in jo nadomeščajo linije 6B, 19 in 19Z,” so sporočili na spletni strani LPP.

Zapora Črne vasi. (Foto: MOL)

Na občini vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. Obenem jih pozivajo, naj se zaradi pričakovanih zastojev območja izogibajo in uporabijo alternativne poti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!