Namesto Sobe 102 zdaj McDonald’s. Kaj bo s poslovalnico na Čopovi? (FOTO&VIDEO)

Slovenija 21. Jul 202216:21 > 17:23 0 komentarjev

Veriga hitre prehrane McDonald's je v sredo odprla novo poslovalnico na Cankarjevi cesti v Ljubljani, pred tem je bila v teh prostorih restavracija Soba 102 Jana Plestenjaka. Kaj bo s poslovalnico na Čopovi ulici?

Vrata je včeraj odprla še ena poslovalnica ameriške hitre prehrane McDonald’s v prestolnici, kar je razveselilo ljubitelje burgerjev in krompirčka. A kot je za N1 povedal eden izmed zaposlenih, v restavraciji na novi lokaciji za zdaj ne beležijo večjega obiska, bo pa po njegovih besedah zagotovo večji naval v naslednjih tednih, ko bodo odprtje aktivneje promovirali.

Restavracija na Cankarjevi 4 je sicer že deveta lokacija svetovno znane verige hitre prehrane v Ljubljani. Nov lokal se razteza v dveh nadstropjih. V kleti je kuhinja s skladiščnimi prostori in toaletami za goste, v pritličju pa je prostor za prevzem hrane, McCafe kotiček, prostor za naročanje in jedilnica. Tam je tudi deset zaslonov za naročanje in dve blagajni. Skupaj s teraso pa je gostom na voljo okoli 170 sedišč. V prostoru na Cankarjevi cesti bila sicer prej restavracija 102 pevca Jana Plestenjaka. Lokal, ki je odprl vrata leta 2014, pa po epidemiji, ki je oklestila gostinsko branžo, ni doživel ponovnega odprtja.

McDonald's na Cankarjevi McDonald's na Cankarjevi
McDonald's Slovenija
McDonalds na Cankarjevi McDonalds na Cankarjevi
Mcdonld's Slovenija

Poslovalnica na Čopovi ostaja do nadaljnjega

Medtem so se v javnosti pojavljale govorice, da nova lokacija za McDonald’s pomeni zaprtje poslovalnice na Čopovi ulici. V podjetju Alpe Panon, ki upravlja z ameriško franšizo pri nas, so za N1 potrdili, da restavracija na tej lokaciji ostaja do nadaljnjega. Restavracija je na Čopovi ulici sicer odprta od leta 1993, prav na tej lokaciji je McDonald’s odprl svojo prvo restavracijo v Sloveniji. Po državi imamo danes sicer že 24 poslovalnic.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!