Navijaški vlak tudi v Frankfurt. Koliko bodo stale vozovnice?

Slovenija 27. Jun 202415:40 1 komentar
Navijaški vlak SŽ
Foto: Slovenske železnice

Od srede zvečer je jasno, da se bo Slovenija v osmini finala pomerila s Portugalsko. Kje? V Frankfurtu. Tudi tokrat so Slovenske železnice organizirale posebni navijaški vlak, na katerem bo na voljo 288 sedežev.

Po navijaškem romanju v München je pred Slovenci tokrat malo večji logistični zalogaj, saj bo za ogled tekme osmine finala evropskega prvenstva treba v Frankfurt.

Slovenske železnice so tudi tokrat organizirale posebni navijaški vlak, ki bo z glavne železniške postaje v Ljubljani odpeljal v ponedeljek, 1. julija, predvidoma ob 4. uri zjutraj. Navijači bodo tako na železniško postajo Frankfurt am Main Stadion prispeli do 17. ure. Na vlak bo mogoče vstopiti tudi v Kranju, na Bledu in Jesenicah.

Odhod navijaškega vlaka nazaj proti Ljubljani je načrtovan ob 1. uri zjutraj. Na SŽ so se z operaterjem dogovorili, da bo vlak odpeljal nekoliko kasneje, če bi na tekmi igrali podaljšek ali izvajali enajstmetrovke.

Na voljo bodo povratne vozovnice za 288 ljudi, ki bodo stale 159 evrov. Rezervacija sedeža bo obvezna, vozovnice pa bo mogoče kupiti na vseh večjih železniških postaj od danes popoldne.

Za okrepčilo na poti bo tudi tokrat na voljo restavracijski vagon, tako da vas ni treba skrbeti, da boste na poti žejni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje