Nova pogodba za Luko Dončića

Gospodarstvo 05. Jan 202310:06 5 komentarjev
Luka Dončić
PROFIMEDIA

Na portalu javnih naročil lahko opazimo, da je Slovenska turistična organizacija po postopku s pogajanji brez predhodne objave oddala javno naročilo, pri katerem gre za uporabo imena in podobe Luke Dončića za turistično promocijo Slovenije, so prve poročale Finance.

STO je podjetju Luke Dončića Luka99 Inc. za sto tisoč evrov brez DDV oddalo javno naročilo, imenovano Promocija Slovenije kot turistične destinacije na tujih trgih v sodelovanju z Luko Dončićem v letih 2022 in 2023.

“Javno naročilo se sklepa za sodelovanje pri promociji Slovenije kot turistične destinacije, vključuje pravico do uporabe imena in podobe Luke Dončića v komunikacijskih aktivnostih Slovenske turistične organizacije, pridobitev fotografij Luke Dončića, objave na njegovih družbenih omrežjih in podpisana dresa Luke Dončića za namen aktivacijske kampanje na družbenih omrežjih STO. Dogovorjeno sodelovanje bo STO omogočilo izvedbo zastavljenih aktivnosti,” so za Finance pojasnili na državni turistični organizaciji.

Podobno pogodbo je STO s slovenskim košarkarskim zvezdnikom sklenil že v letih 2020 in 2021, pri čemer je bila vrednost pogodbe enaka trenutni.

Na osrednji državni agenciji za promocijo turizma glede sodelovanja s slovenskimi športniki še poudarjajo, da so ti edinstveni ambasadorji države. STO ima v sodelovanju z Dončićem večji doseg na družbenih omrežjih, obenem lahko v povezavi s košarkarskim asom dosega tudi večje zanimanje pri objavah na profilih I feel Slovenia.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje