Policija prosi za pomoč: išče voznika, ki je divjal po Novi Gorici

Črna kronika 21. Jun 202315:14 2 komentarja
Policijska avtomobila
Fotografija je simbolična (Foto: Srdjan Živulović/BOBO)

Policija išče nevarnega voznika, ki je v torek popoldne divjal po ulicah Nove Gorice. Gre za avtomobil znamke Mercedes, sive barve, goriških registrskih oznak.

V torek okoli 16. ure so novogoriški policisti s prižganimi lučmi in sireno ustavljali voznika avtomobila znamke Mercedes, sive barve, goriškega registrskega območja, ki ni upošteval policijskih navodil, naj ustavi.

Objesten voznik je pospešeno in nevarno vožnjo nadaljeval po Gregorčičevi ulici proti Erjavčevi ulici. Čeprav je policija vozila za njim in ga s signalizacijo opozarjala, naj ustavi, voznik tega ni upošteval in nadaljeval proti Italiji. Ker je prevozil državno mejo, so mu novogoriški policisti sledili.

Lov za voznikom se je nadaljeval po ulicah italijanske Gorice, nato pa je spet prečkal državno mejo čez mejni prehod Pristava in nadaljeval proti Rožni dolini, kjer se je nato pri Ajševici za njim izgubila vsaka sled.

Policija preiskuje sum kaznivega dejanja nevarne vožnje v prometu.

Policija poziva vse, ki so videli objestnega voznika, naj se oglasijo na policijski postaji Nova Gorica, na Sedejevi ulici 11. Lahko tudi pokličejo na številko (05) 303 44 00 oziroma pišejo na elektronski naslov: [email protected].

Morebitni očividci se lahko oglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji postaji oziroma pokličejo 113 ali anonimno številko 0801200.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje