Policija v gozdu našla puško, s katero je osumljeni 26-letnik streljal v zrak

Črna kronika 09. Okt 202411:20 0 komentarjev
Foto: Policijska uprava Novo mesto

Policisti so po torkovem streljanju 26-letnega osumljenca v zrak v več kilometrov oddaljenem gozdu našli puško.

Novomeški policisti so v torek prijeli in odvzeli prostost 26-letniku, osumljenemu streljanja v zrak na območju Kerinovega Grma, s čimer je povzročil splošno nevarnost, s kraja pa pobegnil.

Z intenzivnim zbiranjem informacij in drugimi aktivnostmi so v torek popoldne v gozdu med Gorico in Drnovim, ki je od Kerinovega Grma oddaljen več kilometrov, našli tudi puško, s katero je osumljenec streljal in jo kasneje skril, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Policija še nadaljuje zbiranje obvestil in ugotavljanje okoliščin kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti. Prav tako pa nadaljujejo tudi preiskavo kaznivega dejanja napada na uradno osebo. Posamezniki iz naselja so z metanjem kamenja namreč ovirali delo policistov in jim poskušali preprečiti izvedbo nalog.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!