V jutranji program Vala 202 se vrača Miha Šalehar

Kultura 04. Okt 202406:46 0 komentarjev
Suzana Lovec, Miha Šalehar, podkast
Miha Šalehar (Foto: Denis Sadiković/N1)

"Nastavite budilke! Nekdo se vrača v jutranji program ..." so zapisali na Valu 202. Ta nekdo je Miha Šalehar, dolgoletni radijski voditelj, ki se je od radia (začasno) poslovil leta 2022.

Legendarni radijski voditelj in kolumnist Miha Šalehar se vrača na Val 202.

Novico, ki bo zagotovo razveselila mnoge zveste poslušalce radia, je Val 202 objavil na svojem Facebookovem profilu. Ob zamegljeni fotografiji Šaleharja so zapisali: “Nastavite budilke! Nekdo se vrača v jutranji program …”

Za Delo je novico potrdil tudi urednik jutranjega programa Tadej Košmrlj. Šalehar se v vlogi jutranjega sovoditelja vrača 15. oktobra.

Miha Šalehar nazaj na Val 202
Foto: Facebook/Val 202

Več o svoji vrnitvi bo Šalehar izdal na Avdiofestivalu v Cukrarni, kjer bo sodeloval v pogovoru Radio v živo, nikoli končana zgodba. Pogovor bo vodil Nejc Jemec, novinar in nekdanji odgovorni urednik Vala 202, pogovarjali pa se bodo še voditelj Radia 1 Denis Avdić in voditeljica s Hitradia Center Melani Mekicar.

Šalehar se je od Vala 202 poslovil leta 2022, nato pa se je med drugim posvečal gorsko-kolesarskemu trail centru Robidišče in pisanju. Lani je objavil knjigo Notranji pir ali kako se prepiti do konca. Že pred letom dni se je vsaj delno vrnil na radio kot zunanji sodelavec in znova začel ustvarjati Toplovod.

BONUS VIDEO: Miha Šalehar s Suzano Lovec o delu, življenju, staranju in odraščanju … v krizi srednjih let.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!