V Ljubljani bo dva tedna zaprta prometna cesta

Slovenija 06. Sep 202413:55 0 komentarjev
Linhartova cesta
Foto: MOL

Zaradi rekonstrukcije bo od ponedeljka do predvidoma 19. septembra za ves promet zaprta Linhartova cesta v Ljubljani na odseku med Topniško in Matjaževo ulico, vključno z vzhodnim delom križišča Topniške in Linhartove ceste. Ta konec tedna bo za ves promet zaprta tudi Železna cesta, vključno s križiščem Štihove ulice in Železne ceste.

Kot so danes sporočili z Mestne občine Ljubljana, bo kljub popolni zapori Linhartove ceste omogočen dostop do parkirišča Parking Ljubljana.

Ta konec tedna bo na Linhartovi cesti med Neubergerjevo in Topniško ulico zaprt po en vozni pas v vsaki smeri. Promet v križišču z Neubergerjevo ulico bo sproščen, omogočen bodo tudi uvoz na Prekmursko ulico in z nje. V uporabi bosta tudi pločnik in kolesarska steza na severni strani Linhartove ceste, na južni pa bosta ostala zaprta.

Na občini vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Celovita prenova Linhartove ceste na delu med Dunajsko cesto in stikom z Matjaževo ulico se s tem bliža koncu. Rekonstrukcija preostanka Linhartove ceste, torej do krožišča Žale, bo medtem na vrsto prišla naslednje leto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!