Štajerska avtocesta po sedmih urah spet odprta

Slovenija 20. Sep 202412:38 > 19:52 0 komentarjev
Foto: Promet.si

Štajerska avtocesta, ki je bila je zaradi odstranjevanja posledic gorečega tovornega od okoli opoldneva vozila zaprta med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani, je ponovno odprta. Ostaja zastoj med Trojanami in Blagovico ter na regionalni cesti med Trojanami in Lukovico.

S štajerske avtoceste so po sedmih urah odstranili posledice gorečega tovornjaka med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani.

Ostaja zastoj med Trojanami in Blagovico ter na regionalni cesti med Trojanami in Lukovico, so sporočili s prometnoinformacijskega centra.

Policisti so bili o dogodku na štajerski avtocesti pri Kompoljah v smeri Ljubljane obveščeni okoli 12. ure. Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, je iz do sedaj nepojasnjenega vzroka zagorelo priklopno vozilo, požar pa se je razširil tudi na vlečno vozilo. Obe sta v celoti pogoreli. Voznik oziroma druge osebe v dogodku niso bile poškodovane.

Posredovali so gasilci, ki so požar pogasili, odstranjevanje posledic dogodka pa še poteka. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah ter vzroku požara. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!