Znano, kje bo Štefančič 9. maja vodil oddajo

Slovenija 06. Maj 202214:22 > 15:42
Marcel Štefančič
Denis Sadiković/N1

Potem ko vodstvo RTV Slovenija dolgoletnemu voditelju legendarne oddaje Studio City Marcelu Štefančiču ni podaljšalo pogodbe, je ta napovedal, da se 9. maja kljub temu vidimo, četudi ne na istem kanalu. Po številnih ugibanjih je zdaj jasno, kje bomo Štefančiča ta večer lahko gledali.

Iz Slovenskega mladinskega gledališča so danes poslali napoved dogodka Dan zmage z Marcelom, ki bo potekal v ponedeljek, 9. maja, ob 21. uri. “Obljubili smo, da se 9. maja, na dan zmage, vrnemo in vrnili se bomo – v ponedeljek ista ura, en drug kanal. V živo,” so zapisali v sporočilu za javnost. “Marcela Štefančiča, njegove zaenkrat še skrivnostne goste, kolumniste, predvsem pa duh oddaje, ki utripa in diha s sedanjostjo, pogled pa upira v prihodnost, bo ta večer gostil oder spodnje dvorane Slovenskega mladinskega gledališča.”

Posebno edicijo oddaje si bo v gledališču mogoče ogledati v živo in prek spletnega prenosa. Povezave bodo, napovedujejo, objavili naknadno.

Vstopnice bodo prodajali po simbolni ceni 2 evra, na voljo pa bodo eno uro pred dogodkom pri blagajni gledališča. Rezervacije bo pred tem sprejemala prodajna galerija, še navajajo v sporočilu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.