Ameriški popzvezdnik priznal krivdo: “Moral bi bolje presoditi”

Svet 13. Sep 202420:00 0 komentarjev
Justin Timberlake je priznal krivdo zaradi vožnje pod vplivom alkohola
Foto: Eduardo Munoz/REUTERS

Ameriški pevec Justin Timberlake, ki so ga sredi junija pridržali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, je priznal krivdo. "Moral bi bolje presoditi. Razumem resnost tega," je danes dejal pred sodnikom.

Popzvezdnik Justin Timberlake je po junijski aretaciji zaradi vožnje pod vplivom alkohola danes priznal krivdo, piše Guardian.

Dejanje obžaluje. “Moral bi bolje presoditi. Razumem resnost tega,” je dejal v zagovoru.

Pred sodnikom je še povedal, da je to bila napaka. “A upam, da se lahko tisti, ki to poslušajo, iz te napake nekaj nauči, jaz sem se vsekakor,” je zatrdil.

Kakšna kazen ga čaka, še ni znano.

Justin Timberlake je priznal krivdo zaradi vožnje pod vplivom alkohola
Foto: T E McMorrow/Pool via REUTERS

Po navedbah lokalne policije v skupnosti Sag Harbor, kjer so ga sredi junija ustavili, se Timberlake ni ustavil pred stop znakom in je s težavo vozil znotraj svojega voznega pasu. Policistu, ki ga je ustavil, je takrat dejal, da je “spil en martini in sledil prijateljem domov”. Po domnevnih navedbah sodnega zapisnika, ki ga povzema CNN, naj bi imel Timberlake “rdeče in steklene oči”, od njega pa naj bi vel močan vonj po alkoholu.

Po opisu enega od policistov je imel 43-letni pevec upočasnjen govor in težave s hojo, prav tako ni bil zmožen posvečati pozornosti. Na vseh standardnih testih za preverjanje treznosti se je odrezal slabo.

Timberlake je lani v pogovoru s televizijsko voditeljico Oprah razkril, da se je v določenem trenutku kariere vdajal prekomernemu pitju, a je poiskal pomoč za svojo odvisnost in začel skrbeti zase, pišejo na spletni strani Singersroom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!