Justin Timberlake vozil pod vplivom alkohola, test na droge je trikrat zavrnil

Magazin 18. Jun 202416:01 > 20:38 0 komentarjev
Justin Timberlake
Foto: PROFIMEDIA

Ameriškega pevca Justina Timberlaka so v torek navsezgodaj zjutraj aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Na sodišče bo moral konec julija.

Ameriškega pevca Justina Timberlaka so v ponedeljek v newyorškem letovišču Hamptons aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, poročajo tuji mediji.

Sodnik ga je v torek izpustil brez varščine in določil datum obravnave 26. julija, poroča CNN.

Po navedbah lokalne policije v skupnosti Sag Harbor, kjer so ga v noči na torek ustavili, se Timberlake ni ustavil pred stop znakom in je s težavo vozil znotraj svojega voznega pasu.

Policistu, ki ga je ustavil, je pevec dejal, da je “spil en martini in sledil prijateljem domov”. Po domnevnih navedbah sodnega zapisnika, ki ga povzema CNN, naj bi imel Timberlake “rdeče in steklene oči”, od njega pa naj bi vel močan vonj po alkoholu.

Po opisu enega od policistov je imel 43-letni pevec upočasnjen govor in težave s hojo, prav tako ni bil zmožen posvečati pozornosti. Na vseh standardnih testih za preverjanje treznosti se je odrezal slabo.

Po poročanju CNN je trikrat zavrnil test na prepovedane substance.

Timberlake je lani v pogovoru s televizijsko voditeljico Oprah razkril, da se je v določenem trenutku kariere vdajal prekomernemu pitju, a je poiskal pomoč za svojo odvisnost in začel skrbeti zase, pišejo na spletni strani Singersroom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!