Britanka planila v jok, ko je videla razgled iz hotelske sobe (VIDEO)

Potovanja 29. Avg 202417:12 0 komentarjev
Hotelska soba z razgledom
Foto: @wander_woman11/TIKTOK

Britanka je planila v jok, ko je videla razgled iz hotelske sobe, a ne iz razloga, kot so mnogi pričakovali.

Britanka Lindsey, ki svoje popotniške izkušnje deli na TikToku na profilu wander_woman11, se je pred časom odločila za obisk Niagarskih slapov v Severni Ameriki.

Odločila se je, da bo hotele z dobrim razgledom na eno največjih čudes na svetu poiskala kar na TikToku. Naletela je na hotel Tower, zdel se ji je zanimiv, tudi ocena na spletu je bila dobra, cena sobe pa dokaj ugodna glede na lokacijo, kar jo je nekoliko zaskrbelo, je pojasnila za Newsweek. Kljub pomislekom se je odločila, da bo v tem hotelu rezervirala sobo.

“Rezervirala sem sobo, poslala sem jim še elektronsko sporočilo, da je izlet del mojega rojstnega dne ter da bi bila hvaležna za vse, kar lahko storijo za izboljšanje mojega bivanja,” je povedala.

Zaposleni so vsekakor poskrbeli, da je bilo doživetje nepozabno, a se Lindsey ob prihodu v hotel tega še ni zavedala.

Ko je vstopila v sobo, je bila prijetno presenečena. “Zavese so bile zagrnjene, zato sem, preden sem jih odgrnila, le nemo stala in upala na dober razgled,” je dejala. “Potem sem jin razgrnila in planila v jok. Bilo je veliko več, kot sem pričakovala. Točno to, kar sem si želela,” je opisala za portal. Za sobo je sicer odštela 261 evrov za eno noč, kar se ji je zdelo zelo ugodno.

Na TikToku je objavila posnetek spektakularnega razgleda na Niagarske slapove, ki ga je imela iz sobe. Ti so namreč ponoči osvetljeni s številnimi lučmi.

V komentarjih so jo nekateri uporabniki spraševali, zakaj je jokala. Ona pa je odgovorila, da so to bile solze sreče. “Upala sem na dober razgled, a konec koncev bi lahko skozi okno videla le parkirišče,” je dodala. Posnetek si je ogledalo že več kot 470 tisoč uporabnikov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!