Dva člana United Medie izvoljena v Mednarodno akademijo televizijskih umetnosti

Gospodarstvo 18. Okt 202314:01 1 komentar
United Media
Foto: United Media

United Media, vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, s ponosom sporoča, da sta med novoizvoljenimi člani Mednarodne akademije za televizijsko umetnost in znanost kar dve predstavnici podjetja – Tatjana Pavlović in Stefana Zdravkov.

Akademija je septembra izbrala 50 novih članov iz 24 držav, med njimi Tatjano Pavlović, direktorico prodaje izvirnih vsebin in koprodukcije pri United Medii, in Stefano Zdravkov, izvršno direktorico družbe Nova Broadcasting Group v Bolgariji.

“Da je Tatjano in Stefano za članici izbrala prestižna mednarodna institucija, je izjemno priznanje njuni strokovnosti in dodatna potrditev njunega kakovostnega dela ter prispevka k medijem in medijski industriji. Ponosni smo nanju in veselimo se, da bosta še naprej ustvarjali vrhunske vsebine in postavljali nove standarde na televizijskem področju,” je poudarila Aleksandra Subotić, generalna direktorica družbe United Media.

Mednarodna akademija televizijskih umetnosti in znanosti je organizatorica priznanih nagrad emmy, s katerimi nagrajujejo televizijske projekte, nastale zunaj Združenih držav Amerike, v različnih kategorijah, kot so umetnost, komedija, dokumentarni filmi, dramske serije, novice, športni dokumentarni filmi, telenovele in televizijski filmi/miniserije.

United Media je kot vodilno medijsko podjetje, ki je posnelo več kot 40 serij in 7 filmov, imela čast dvakrat gostiti polfinalno ocenjevanje za nagrade emmy. Letošnje ocenjevanje, ki ga je spremljala slavnostna prireditev, je potekalo septembra v Atenah, lani pa v Dubrovniku, kjer so se zbrali strokovnjaki iz filmskega, televizijskega in ustvarjalnega sektorja.

Tatjana Pavlović ima več kot 15 let izkušenj na področju prodaje mednarodnih programov, od leta 2021 pa je pri United Medii odgovorna za promocijo in prodajo izvirne produkcije, krepitev sodelovanja z globalnimi medijskimi hišami in koprodukcijske projekte. Stefana Zdravkov od maja 2022 vodi NBG, največjo večplatformno medijsko družbo. Pred tem je bila izvršna direktorica družbe Net Info, enega vodilnih bolgarskih digitalnih medijskih podjetij. Skupina Nova Broadcasting Group deluje pod okriljem družbe United Media.

Del United Medie je tudi N1 Slovenija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje