Gromozanski aplavz za Barrona Trumpa: “Dobrodošel na sceni!”

Svet 10. Jul 202409:16 5 komentarjev
Barron Trump
Foto: Marco Bello/REUTERS

Donald Trump je imel v torek predvolilno zborovanje v svojem golf klubu Doral na Floridi. Prvič se mu je na zborovanju pridružil tudi najmlajši sin Barron Trump, ki ga ima z ženo Melanio Trump. Prejel je stoječe ovacije.

Donald Trump je imel v torek predvolilno zborovanje v svojem golf klubu Doral na Floridi. Prvič se mu je na zborovanju pridružil najmlajši sin Barron Trump, ki ga ima z ženo Melanio Trump, poročajo ameriški mediji.

Potem ko je Trump predstavil njega in druge člane družine, je Barron vstal in pomahal množici. “Prvič je to storil. Morda je celo bolj priljubljen, kot sta Don in Eric, o tem se moramo pogovoriti,” se je republikanski predsedniški kandidat pošalil ob stoječih ovacijah, ki jih je prejel njegov sin. “Dobrodošel na sceni, Barron. Imel je tako lepo, preprosto življenje. Zdaj se je nekoliko spremenilo. Poseben fant, kajne?” je po poročanju New York Posta še dejal v svojem 90-minutnem govoru.

Barron je maja maturiral, doslej pa ni bil del Trumpove kampanje. Ko je bil Trump leta 2016 izvoljen za predsednika, takrat 9-letni Barron ni nemudoma zapustil Manhattna. Hodil je v šole v New Yorku, na Floridi in v Marylandu.

Trump je med sojenjem prepričal newyorškega sodnika, da se je lahko udeležil Barronove mature. Pozneje je bil spoznan za krivega 34 kaznivih dejanj ponarejanja poslovnih dokumentov v povezavi s plačilom pornografski igralki Stormy Daniels za molk o njunem spolnem odnosu.

Med zborovanjem je Trump o sinu dejal, da se ta zdaj odpravlja na fakulteto. Dodal je, da je bil sprejet na vse fakultete, ki si jih je želel, ter da je že sprejel odločitev, kam gre. Izbire sicer ni razkril.

Barron Trump
Foto: Brian Snyder/REUTERS

Maja so 18-letnika povabili za delegata Floride na republikanski nacionalni konvenciji, a se je opravičil, češ da ima že dogovorjene obveznosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje