Je Biden zaspal med srečanjem z izraelskim premierjem?

N1 video 30. Avg 202112:40 > 12:57 3 komentarji
Joe Biden
NickAdamsinUSA/TWITTER

Posnetek, na katerem je videti, da je ameriški predsednik Joe Biden na srečanju z izraelskim premierjem Naftalijem Bennettom zaspal, je zakrožil po spletu.

Posnetek, ki so ga poimenovali “speči Joe”, je na Twitterju vzbudil veliko zanimanja.

Nekateri člani ameriškega kongresa iz republikanske stranke menijo, da je predsednik ZDA Joe Biden med sestankom z izraelskim premierjem Naftalijem Bennettom zaspal, zato pa bi moral odstopiti, poročajo mediji.

Na posnetku, ki traja 21 sekund, je videti Bennetta, ki Bidnu razlaga o odnosu med ZDA in Izraelom.

“Ti in jaz bova napisala še eno poglavje v čudoviti zgodbi o prijateljstvu dveh narodov, Združenih držav Amerike ter judovske in demokratične države Izrael,” je razlagal Bennett.

“Oba si prizadevava delati dobro in morava biti močna, oba sva svetilnik v zelo zelo viharnem svetu. Hvala, gospod predsednik, veselim se sodelovanja z vami zdaj in v prihodnjih letih. Hvala,” je dodal izraelski premier.

Biden je nepremično sedel

Biden je medtem sedel nepremično, prekrižanih in rahlo pokrčenih rok, kar je pritegnilo pozornost uporabnikov družbenih omrežij.

“In zakaj bi Joe Biden med govorjenjem izraelskega predsednika vlade tako gledal navzdol, če ni zaspal? On spi, speči Joe,” je zapisal eden od uporabnikov Twitterja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje