Kateri španski otok je Richard Gere izbral za sanjski dopust z družino?

Magazin 17. Jun 202217:00 > 18. Jun 2022 14:54 0 komentarjev
Richard Gere
Profimedia

Hollywoodski igralec Richard Gere si je z družino privoščil sanjski oddih na španskem otoku Formentera, kjer je pokazal, da zna zares uživati.

Hollywoodski igralec Richard Gere je že večkrat dokazal, da zna nadvse uživati, v poletnem času pa rad kar največ časa preživi na dopustu in uživa kje ob morju ter se preizkuša tudi v vodnih športih.

Zdi se, da tudi to poletje ne bo nič drugače. Igralec, ki bo to poletje slavil 73. rojstni dan, je ponovno sedel za volan vodnega skuterja.

V Španijo je prišel s svojo ljubko družino, ki jo naravnost obožuje. Od leta 2018 je poročen s špansko aktivistko Alejandro Silvo, s katero imata tudi dva otroka, Gere je pri 70. letih postal še tretjič očka, prvič pa je očka postal leta 2000, ko se mu je v zakonu s Carey Lowell rodil sin.

Richard Gere
Profimedia

V teh dneh z družino uživa na španskem otoku Formentera, kamor se rad vrača predvsem zaradi svoje žene, ki je Španka, in zdi se, da tudi Gere vse bolj obožuje Španijo in se tam odlično počuti.

Na počitnicah si je torej privoščil tudi vožnjo z vodnim skuterjem, kar so v objektive ujeli tudi vedno dežurni paparaci, in videlo se je, da ga to zelo zabava, saj je bil med vožnjo široko nasmejan.

Richard Gere
Profimedia

Njegove številne oboževalke se ga danes najbolj spominjajo po vlogah v hollywoodskih uspešnicah, kot so Častnik in gentleman (1982), Čedno dekle (1990) in Chicago (2002), za katerega je prejel zlati globus. Leta 1999 ga je revija People razglasila tudi za najbolj seksi moškega in takrat ni skrival, da mu ta naziv še kako laska.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

#related-news_1

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!