Kris Jenner razkrila, da ima tumor

Magazin 10. Maj 202418:23 0 komentarjev
Kris Jenner
Kris Jenner razkrila, da ima tumor. (Foto: PROFIMEDIA)

Oboževalce resničnostnega šova Kardashianovi je šokiral novi napovednik za peto sezono. Kris Jenner je v njem razkrila, da ima tumor.

Konec maja na male zaslone prihaja peta sezona znanega resničnostnega šova Kardashianovi. Za oboževalce klana Kardashian-Janner se bo sezona začela z grenkim priokusom, saj je najstarejša članica družine Kris Jenner razkrila, da ima tumor.

Oboževalce je z diagnozo seznanila v najnovejšem napovedniku pete sezone, ki je bil objavljen ta teden. V napovedniku vsaka izmed članic družine spregovori o novih izkušnjah, ki so se jim pripetile od konca četrte sezone. Ko na vrsto pride ‘mama Jenner’, kot ji rečejo oboževalci, se ton posnetka spremeni.

Na zaslonu lahko vidimo 68-letno Jenner na posvetu z zdravnikom. Na naslednjem kadru Kris Jenner s solzami v očeh pove: “Opravila sem pregled. Našli so cisto in majhen tumor.” Nadaljevanje napovednika prikazuje, kako Jenner novico deli s svojo družino, po nekaj solznih in šokiranih odzivih njenih hčera pa se podrobnosti o bolezni končajo. Kako resno je njeno zdravstveno stanje in ali je tumor maligen, tako ostaja neznanka.

Kris Jenner Kris Jenner
Kris Jenner razkrila, da ima tumor (Foto: PROFIMEDIA)
Kris Jenner Kris Jenner
Kris Jenner razkrila, da ima tumor (Foto: PROFIMEDIA)
Kris Jenner Kris Jenner
Kris Jenner razkrila, da ima tumor (Foto: PROFIMEDIA)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!